2. Kerros

Sokos

Kauppakeskus Sokkari - Sokos logo
  • Naisten pukeutuminen ja jalkineet
  • Miesten pukeutuminen ja jalkineet
  • Asusteet ja sukat

Jyväskylän Sokos tarjoaa asiakasomistajille kaupungin ydinkeskustassa monipuolisen valikoiman pukeutumisen, kauneuden ja kodin tuotteita.

Info ja aukioloajat
Sokos Jyväskylä pukeutumisen osasto

Buffa ja Presso

Kauppakeskus Sokkari - Buffa logo
Kauppakeskus Sokkari - Presso logo

Tarjoamme meheviä pizzoja, raikkaita salaatteja, lämpimiä ruokia ja virvoittavia juomia – ja kaikki samaan hintaan!

Lämminhenkiseen kahvilaan on mukava poiketa tuoreelle kahville vaikka joka päivä. Tuoksu houkuttelee uunituoreiden leivonnaisten ääreen ja reilusti täytetyt leivät tarjoavat rehtiä vatsantäytettä.

Info ja aukioloajat / BuffaInfo ja aukioloajat / Presso
Kauppakeskus Sokkari - Buffa ja Presso

Leikkipaikka

Kauppakeskus Sokkarin leikkipaikka
  • Leikkipaikka on tarkoitettu alle 8-vuotiaille
  • Ethän syö tai juo leikkialueella
  • Leikithän ilman kenkiä
 • Otathan huomioon myös muut leikkijät

Melli EcoDesign

Kauppakeskus Sokkari - Melli EcoDesign Logo

Melli EcoDesign -brändi syntyi vuoden 2012 lopulla, kun Mellin äiti kaipasi lastenvaatemarkkinoille kotimaista lastenvaatemerkkiä, joka sisältäisi isompien lastenvaatteiden lisäksi myös oman keskosvauvanvaatemalliston. Vaatteiden tulisi soveltua etenkin herkkäihoisille allergisille lapsille. Tämän vuoksi kaikki Melli EcoDesignin vaatteet valmistetaan luomupuuvillasta. Kankaat ovat Suomessa valmistettuja ja myös vaatteet ommellaan Suomessa.

Vuonna 2015 Melli EcoDesign perusti oman ompelimotehtaan Jyväskylän Palokkaan.

Info ja aukioloajat
Kauppakeskus Sokkari - Melli EcoDesign

Polarn O. Pyret

Kauppakeskus Sokkari - Polarn O. Pyret logo

Me haluamme valmistaa maailman parhaita lastenvaatteita. Kuka saa mitäkin ja minkä värisenä, sen päättää jokainen itse. Näin olemme ajatelleet siitä lähtien, kun aloitimme lastenvaatteiden valmistuksen vuonna 1976. Meille tärkeitä asioita ovat laatu, kestävyys ja ekologisuus. Tervetuloa tutustumaan tarinaamme!

Info ja aukioloajat
Kauppakeskus Sokkari - Polarn O. Pyret

Skidi

Kauppakeskus Sokkari - Skidi logo

Skidi Lastenvaatteet Jyväskylän Sokkarin 2. kerroksessa on värikäs ja iloinen lastenvaateliike täynnä käytännöllisiä, laadukkaita ja, ennen kaikkea värikkäitä ja hyvin istuvia lastenvaatteita. Päämerkkimme on ruotsalainen vaatemerkki Villervalla, ja lisäksi on tarjolla esim. Reima ja Mini Rodini. Meiltä löytyy myös laaja valikoima Elodie Details trendikkäitä lastentarvikkeita sekä Skip Hop käytännöllisiä hoitolaukkuja, leluja ja tarvikkeita. Valikoimassamme on sekä sisä- että ulkovaatteet ja kokohaarukka on 44-152.

Info ja aukioloajat

1. Kerros

Sokos

Kauppakeskus Sokkari - Sokos logo
  • Korut ja laukut
  • Kosmetiikka
  • Terveystuotteet
  • Koti ja sisustaminen

Jyväskylän Sokos tarjoaa asiakasomistajille kaupungin ydinkeskustassa monipuolisen valikoiman pukeutumisen, kauneuden ja kodin tuotteita.

Info ja aukioloajat
Sokos Jyväskylä kosmetiikkaosasto

Sokos Hyvä Olo

Kauppakeskus Sokkari - Sokos Hyvä Olo logo

Sokos Hyvä Olo -keskus tarjoaa Jyväskylän monipuolisimmat kauneuden ja terveydenhoidon palvelut yhdessä osoitteessa. Koulutetut alan ammattilaiset pitävät huolta Sinusta, kaipaat sitten uutta ilmettä, hetken hemmottelua tai suunnitelmallisempaa hoitoa. Asiakkaamme saavat palveluistamme S-Etukortilla Bonusta.

Info ja aukioloajat
Kauppakeskus Sokkari - Hyvä Olo -keskus

Eurokangas

Kauppakeskus Sokkari - Eurokangas logo

Eurokangas Oy on johtava kankaiden maahantuontiin ja vähittäismyyntiin erikoistunut suomalainen 73-vuotias perheyritys, jolla on 33 myymälää eri puolella Suomea, valtakunnallisesti toimiva yritys- ja tukkumyynti sekä eurokangas.fi-verkkokauppa.

Info ja aukioloajat

The Body Shop

Kauppakeskus Sokkari - The Body Shop logo

The Body Shop tarjoaa yli 900 kosmetiikkatuotetta naisille ja miehille. Valikoima koostuu ihon- ja hiustenhoitotuotteista sekä meikeistä. Lisäksi myynnissä on satoja erilaisia oheistuotteita kuten kampoja, pesusieniä ja meikkisiveltimiä.

Suurin osa The Body Shopin ihon- ja hiustenhoitotuotteista on kasvipohjaisia. Suosittuja tuotteita ovat esimerkiksi vartalovoit sekä Tea Tree-, Hamppu- ja E-vitamiini-ihonhoitosarjat.

Info ja aukioloajat
Kauppakeskus Sokkari - The Body Shop

Telia Kauppa

Telia Kaupasta laaja valikoima puhelimia ja tarvikkeita sekä nopeat yhteydet kotiin, reissuun ja matkapuhelimiin. Nyt myös jääkiekon SM-LIIGA yksinoikeudella Telialta! Tervetuloa ostoksille!

Info ja aukioloajat

Unikeidas

Unikeidas-myymälässä myydään Joensuun Sänkytehtaan laadukkaita Suomessa valmistettuja vuoteita ja valikoitujen yhteistyökumppaneiden valmistamia kotimaisia tuotteita kuten nukkumisen sekä makuuhuoneen tekstiileitä ja tarvikkeita. Unikeidas-myymälästä löytyy myös Saksalaisen Casada International GmbH:n hieronta- ja hyvinvointituotteita.

Info ja aukioloajat

Arnolds Sokkari

Ainutlaatuisia kahvilatuotteita parhaista raaka-aineista joka päivä! Suussa sulavimmat makeat ja suolaiset herkut valmistaa ja tarjoaa Arnolds! Nyt myös kätevästi mukaan otettavat delituotteet meiltä. Piipahda kahvilassamme ja löydä omat suosikkisi laajasta valikoimastamme. Tervetuloa nautiskelemaan!

Info ja aukioloajat

Jungle Juice Bar

Jungle Juice Bar -juoma on yhtä kuin helppo ja ravitseva ateria, jonka nautit näppärästi vaikkapa ”on-the-go”. Juoma surautetaan tilauksestasi, tosi-kiireessä valikoi vitriinistä. Menu taipuu maun ja nälän mukaan: proteiinilla ja hyvillä rasvoilla ladattu smoothie syö jopa 400 kaloria, kevyt herkku alle sata.

Info ja aukioloajat

-1. Kerros

Flying Tiger Copenhagen

Kauppakeskus Sokkari - Flying Tiger logo

Flying Tiger Copenhagen on kansainvälinen tanskalainen designketju. Mutta me emme vain myy tuotteita. Haluamme yllättää, inspiroida ja tuoda hymyn huulillesi. Uskomme, että suhteet ja kokemukset tekevät ihmiset onnellisiksi. Siksi tuotteemme kannustavat leikkisyyteen, luovuuteen ja sosiaaliseen toimintaan. Tärkeää ei ole pallo, vaan peli jota pelaat läheistesi kanssa.

Info ja aukioloajat
Kauppakeskus Sokkari - Flying Tiger Copenhagen

Mestarin Herkku

Kauppakeskus Sokkari - Mestarin Herkku logo

Jyväskylän Sokoksen Mestarin Herkku on Keski-Suomen ainoa ruokakauppa, jolla on Rôtisseurs-kilven käyttöoikeus. Kilpi kertoo poikkeuksellisen hyvistä valikoimista ja palveluista sekä henkilökunnan ammattitaidosta ja ruokaosaamisesta.

Info ja aukioloajat

Ompelimo Tasosauma

Ompelimo Tasosauma on korjausompeluun erikoistunut yritys. Ompelimo Tasosauma tarjoaa kaikki korjausompeluun liittyvät palvelut niin yksityisille kuin yrityksille.

Info ja aukioloajat
Kauppakeskus Sokkari - Ompelimo Tasosauma

Partioaitta

Kauppakeskus Sokkari - Partioaitta logo

Partioaitta Jyväskylä on retkeilyn ja ulkoilun palveleva erikoisliike, josta löydät ammattitaitoisen henkilökunnan avustuksella niin asusteet, jalkineet, vaatteet kuin varusteet kaikkiin tarpeisiisi.

Info ja aukioloajat
Kauppakeskus Sokkari - Partioaitta

PikAteria

Kauppakeskus Sokkari - Mestarin Herkku logo

Pikateriasta löydät herkulliset ateriat mukaan otettavaksi tai paikan päällä nautittavaksi.

Info ja aukioloajat
Kauppakeskus Sokkari - PikAteria

Tunnin Kuva

Kauppakeskus Sokkari - Tunnin Kuva logo

Tunnin Kuvasta saat passikuvat heti mukaan, valokuvat muistitikulta, muistikortilta
tai vaikka suoraan kännykästä! Korjaamme ja retusoimme vanhat valokuvasi.
Omista kuvistasi teemme canvastaulut ja julistekuvat, kuvamukit, t-paidat,
hiirimatot, kuvakirjat, palapelit ja paljon muuta.
Tervetuloa palvelevaan Tunnin Kuvaan!

Info ja aukioloajat
Kauppakeskus Sokkari - Tunnin Kuva